Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A GeForce GTX 940MX és a GTX...

A GeForce GTX 940MX és a GTX 950 az hasonlít? Vagy melyik majdnem olyan, mint a 940MX??? Többi lent, mert bonyolult vagymi

Figyelt kérdés

Szóval nekem 940MX-em van, és mivel az a h...e Gépigényes oldal, ahonnan játékokat lehet megnézni, hogy mennyire bírja a gépünk a játékot ugye (annak mondom, aki nem szokta használni, nah mindegy, de sztem mindenki használja akinek fontos gamerkedés szempontjából:)).

És nincsen olyan konfig a GPU-nál (UGYE!), hogy 940MX..

ÉS A HOZZÁ LEGKÖZELEBB ÁLLÓT SZERETNÉM MEGTALÁLNI!! , és úgy gondoltam, hogy ez közel van hozzá.

Néztem összehasonlítást a 2-vel kapcsolatban, de nem is találtam, meg őszintén szólva nem is igen értek ezekhez, hogy most melyik jobb melyiknél, vagy melyik bír ugyanolyan "készséggel".

Választ előre is köszönöm! Lehetőleg értelmes válaszokat szeretnék.

Szóval köszönöm a segítő kommenteket majd!

2020. aug. 20. 14:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
52%
12-13 éves vagy, azért érzed szükségét annak hogy minden mondatban káromkodj? Elképesztően béna. Ilyen gépigény meg hasonló oldalaknak tényleg semmi értelme, már hűtőről is lehet netezni, meddig tartana megnézni egy gameplayt az adott hardveren?
2020. aug. 21. 13:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!