Már nem vennetèk már laptopot 8gb ram alatt és csak SSDvel vennetèk?
Már nem vennék laptopot már csak SSD-vel. 16gb ram alatt már.
Én
16GB nálam alap és I5 alatt esélytelen, az SSD is mondhatni alap, de azt utólag is belerakok, de RAM-al nem tökölök, csak ha nagyon jó ár-érték arányban tudok 8-ast venni, hogy azt bővítsem
főállásban programozó vagyok, játékfejlesztés a hobbim, zenbookból is olyat vettem amiben I7, 16GB RAM és dedikált videókártya van, mert kisebb hobbi projektekhez kell, mellette fontos a 6-10 órás akksi idő (ami meg is van)
csak SSD vel. A mai oprendszerek megkívánják.
XP-hez még jó a HDD, ha azt használsz.
#6 "csak SSD vel. A mai oprendszerek megkívánják. XP-hez még jó a HDD, ha azt használsz."
Ez így durva túlzás. Az, hogy te "mai oprendszerek" címen csak a Windows 10-et ismered, az a te egyéni problémád. Láthatóan fogalmad sincs, hogy milyen operációs rendszerek léteznek, és milyenek a hardverigényeik. De még az előző Windowsokkal sem vagy tisztában. A Vista és a Win7, de még a Win8 is nagyon szépen elboldogult a merevlemezzel. Egyedül a Win10 az, amelyik szenved, ha HDD-re van telepítve.
Ha pedig levesszük a Microsoftos szemellenzőt, akkor könnyen észrevehetjük, hogy a Linux is nagyon vígan elboldogul a merevlemezzel. Pedig nagyon is mai rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!