Ha egy olcsó laptopot vennétek melyik lenne az?
#4 vagyok:
Pl ehhez mit szólsz: [link] ?
Én figyelmedbe ajánlanám elsősorban a HP használt prémium kategóriájú laptopjait.
Egyre több cég foglalkozik a zömmel Németországból importált, 3 éves gépek importjával. Pl. a HP ELitebook sorozatból már vagy 6-8 db-ot vettem ismerősöknek, családtagoknak. Ezek újonnan 3-500 eFt-ba kerülnek, jellemzően FÉM-ből vannak, nem gagyi műanyagból.
A német cégek - bankok, stb. - mielőtt lejár a garancia, lecserélik a gépeket. Az "A" kategóriások sértetlenek, a "B"-sek, kisebb karcokkal, esztétikai hibákkal rendelkeznek. Én pl. egy I5-ös 8460p-t vettem két éve 60 ezerért. Vettem bele plusz RAMot és egy SSD-t, így is 100 alatt volt. Ezért a pénzért csak valami műanyag gagyit kaptam volna.
2 év alatt napi 10-15 órát használom, és elnyűhetetlen. Az aksija is jó még.
Ha az aksira azt írják, hogy >30 perc - akkor az valószínűleg teljesen jó.
Ez a gép-kategória a 3 éves BMW kontra vadiúj SUZUKI hasonlat egy ASUS vagy ACER vagy hasonló kommersz laptoppal szemben.
Ha érdekel, tudok megbízható importőröket ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!