Vennêtek e "erősebb" pc-t vagy laptopot?
Ugy hogy nincs is szukseged a teljesitmenyere, csak hogy legyen, folosleges beruhazas, penztarca ide vagy oda.
Kesobb megis mit bannal meg? Hogy 4 masodpercel kesobb bootlol mint 3 evvel korabban?
Vennék, de akkor tartalék alaplapot is hozzá. Vannak manapság is 10 éves működő alaplapok, de nem tudjuk, hogy marad e ez a tendencia, ami a tartósságot illeti. Visszatekinve, az új generációk megjelenésével leállnak az előző szériák gyártásávál. Nem lehet beszerezni kompatibilis alaplapot, csak használtan. Szóval, ha az alaplap tönkremegy, akkor le kell mondanod a processzorról is. Legalább is tíz év távlatában.
Valószínű mindenki erősebbet venne, ha megtehetné.
A gamer szo inkabb csak parasztvakitas.
Nezz meg par normalisabb tesztet. Sokszor semmivel se jobbak mint a hasonlo non-gamer alkatreszekbol osszerakott változat, max a hűtés picivel jobb, es a dizájn.
Úgy érthettem, hogy eredetileg nem arra asszociáltam, de 10 éves laptopot nem nagyon használnak, nem úgy mint egy 10 éves asztali konfigot. Nem lehet benne cserélni semmit a memórián kívül.
Ilyene nem nagyon szoktam agyalni, hogy megérte e vagy sem. Mivel jobb híján ez a hobbim, nem sajnálom a pénzt rá. Na meg úgy szeretem, ha van benne kraft. Persze, hogy az erősebbet venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!