Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A három merevlemez márka...

A három merevlemez márka közül melyik a legjobb? (Western Digital, Seagate, Toshiba)

Figyelt kérdés

2020. aug. 11. 15:23
 1/10 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Szerintem a Western Digital, de a Seagate sem rossz. Most is egy olyan van a laptopomban. A legrövidebb élettartamú lemez amit használtam, egy Toshiba volt, és tényleg "hiba" volt megvenni.

2020. aug. 11. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Elvileg a Toshiba, utána a WD, a Seagatet kerüld, mostanában nagyon sok panaszt lâtok neten meghibásodásokról.
2020. aug. 11. 15:40
 3/10 Dongaben ***** válasza:
81%
Általánosan a WD ezek közül, de nem mindegy, milyen... Seagate újabban jó a Samsung licennce miatt. Toshiba... Hát, a nevében is benne van. Nem azonnal, de erre azért ne tegyél olyasmit, amit 3 év múlva is megnéznél...
2020. aug. 11. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem a gyártótól függ, hanem a típustól.

Lehal mindegyikből a gyári hibás, a többi paraméter pedig az adott típustól függ.

Nézz teszteket róla.

Toshiba sokat szidott pedig nincs velük semmi gond, bár tudom 10 évben egyszer ráveszi magát HDD vételre kifog egy rosszat és szar az adott Brand...

2020. aug. 11. 17:19
 5/10 Dongaben ***** válasza:

Kedves kérdező!

Milyen célra? Milyen paraméterekkel?

2020. aug. 11. 17:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Játékra kellene, leginkább, de néha filmeket töltenék rá.
2020. aug. 11. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem a WD Blue fél ev után elszállt, azóta egy Seagate Barracuda van a gépben, az harmadik éve bírja a strapát.

(Megj.: Régen is voltak gondjaim a WD cuccokkal, valahogy nálam nem bírták sokáig, ahogy annak idején a Maxtor se. Seagate még a 30 éves HDD is működik, szektorhibáktól mentesen (igaz, már nem használom)...

2020. aug. 11. 18:50
 8/10 Dongaben ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ugye, nem "rendszer" lemeznek kellene?

2020. aug. 11. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:

WD vagy Seagate amelyik jobban megéri számodra

Gondolom mindenkinek van 1-1 negatív tapasztalata mindegyikről

2020. aug. 12. 08:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Seagate

Toshiba rossz tapasztalat, 1 év alatt tönkrement

2020. dec. 6. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!