A három merevlemez márka közül melyik a legjobb? (Western Digital, Seagate, Toshiba)
Szia!
Szerintem a Western Digital, de a Seagate sem rossz. Most is egy olyan van a laptopomban. A legrövidebb élettartamú lemez amit használtam, egy Toshiba volt, és tényleg "hiba" volt megvenni.
Nem a gyártótól függ, hanem a típustól.
Lehal mindegyikből a gyári hibás, a többi paraméter pedig az adott típustól függ.
Nézz teszteket róla.
Toshiba sokat szidott pedig nincs velük semmi gond, bár tudom 10 évben egyszer ráveszi magát HDD vételre kifog egy rosszat és szar az adott Brand...
Kedves kérdező!
Milyen célra? Milyen paraméterekkel?
Nekem a WD Blue fél ev után elszállt, azóta egy Seagate Barracuda van a gépben, az harmadik éve bírja a strapát.
(Megj.: Régen is voltak gondjaim a WD cuccokkal, valahogy nálam nem bírták sokáig, ahogy annak idején a Maxtor se. Seagate még a 30 éves HDD is működik, szektorhibáktól mentesen (igaz, már nem használom)...
Kedves kérdező!
Ugye, nem "rendszer" lemeznek kellene?
WD vagy Seagate amelyik jobban megéri számodra
Gondolom mindenkinek van 1-1 negatív tapasztalata mindegyikről
Seagate
Toshiba rossz tapasztalat, 1 év alatt tönkrement
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!