Mi a különbség az alábbi Western Digital Elements Portable külső merevlemezek között?
1., Western Digital Elements Portable SE
termékkód: WDBU6Y0020BBK-WESN
Ez csak az eMAG-on van és olcsóbb egy kicsit, viszont 3 év a garancia.
Ennél az eMAG oldalán forgalmazónak az eMAG van feltüntetve.
2., WD Elements Portable
termékkód: WDBU6Y0020BBK
Ez viszont minden online áruházban megtalálható viszont cs 2 év garanciával és drágábban.
Ennél az eMAG oldalán a BestMarkt van forgalmazóként feltüntetve, míg más oldalakon nem találtam olyat, hogy forgalmazó.
Elképzelhető, hogy maga a termékek teljesen azonosak?
Lehetséges, hogy csupán a forgalmazó miatti különbség az oka az ár és a garancia idő altérésnek?
És hogy lehet, hogy mindenhol 2 év míg egy helyen 3 év? Meg lehet bízni a 3 évben?
(Ha valaki ismeri ezt a terméket, meg tudná mondani, milyen hosszú a hozzá adott usb kábel, és hogy megbízhatóak-e?)
Köszönöm
Full ugyanaz szerintem. Mivel a garanciát a kisker is szabályozza, bőven elképzelhető, hogy akár csak az ár, a garancia ideje és feltételei is eltérőek lehetnek.
Ha a külső vinyót rendeltetésszerűen használod és cipeled, én a 3 év garit választanám. Mivel nem stabil helyen van, nagyobb az esélye a leejtésnek, egyéb sérülésnek, és mivel HDD van benne, az könnyen amortizálódik ilyenkor. Persze még így se biztos, hogy a garancia kiterjed az ilyen sérülésekre.
Honnan tudható hogy mire terjed ki a garancia?
Ahol két évet írtak ott gyártói garancia néven van említve ahol 3 ott csak garancia.
Esetleg innen kibogarászhatod, ez a gyártói:
Egyébként itt azt látom, hogy szintén 2 év a garancia.
A Bestmarkt-osat meg a Bestmarktól megérdeklődheted. De ha ő a forgalmazó, én bele se keverném az Emag-ot, ha az ár közel azonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!