Asus Rog G551JM Billenytyűzet probléma???!!!!(Nem tudom bekapcsolni)
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy nem rég a billentyűzetem meghalt a laptopban (ez alatt azt értem, hogy úgy érzékeli mintha le lenne nyomva egy gomb folyamatosan a billentyűzet fizikailag nem sérült gondolom a szalagkábelnek van valahol gondja nem mai gép) mivel a bekapcsoló gombom a billentyűzettel együtt működik ezért darabokra szedtem lekötöttem róla a billentyűzetet és a cmos-t is alapra állítottam sikerült bekapcsolnom amikor áramot kapott...De a biosban nincs külön ilyen beállításom ez csak egyszeri ha kiveszem az elemet mivel elég körülményes ezért nincs valamilyen alternatív mód a laptop bekapcsolására? Sokat utazom a "wake on lan" opció nem jó.. valami tipp esetleg? Bármilyen külső kölcséghatékonyabb opció mint egy billentyűzet vásárlása...
Először is köszönöm a választ.
Az a bajom, hogy egybe van égetve (műanyag összeolvasztva a fedlappal) tehát nem tudom olyan könnyen kicserélni rendelni tudok gyárit fedlappal együtt de az 50k. Nem lenne gondom a 17kval ha kitudnám cserélni viszont az előbbi opciót kissé drágálom egy ilyen régi modellnél. Illetve ha megnézed a modellt javítani sem lehet mert a szallagkábel a fedlap fémei között elvan "rejtve" kitakarítottam ahol hozzáfértem reméltem az megoldja a problémát de nem nyújtott megoldást ha rá dugom a (gyári) billentyűzetet szinte azonnal kikapcsol a gép a beragadt gomb miatt azt sem tudom megnézni ,hogy melyik gombot érzékeli beragadtnak. Az Emagon én nem találtam ehhez a modellhez billentyűzetet sajnos...
Biosban csak képernyő felnyitása esetén van wake up mód...Ezért vagyok meglőve mert az akkumulátorom is kezd merülni a folyamatos használat miatt már csak 96%-ra tölti fel tehát a hibernálás megoldást nyújtana de meddig amig lenem merül teljesen az akksim és utána mindegy egyes alkalommal ha beakarom kapcsolni teljesen szétkell szednem a gépet? Nagyon macerás lenne ..
Válaszod előre is köszönöm!
Üdv,
Dani
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!