Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb játékhoz? ASUS...

Melyik a jobb játékhoz? ASUS TUF GAMING FX505DT (FX505DT-AL027-8GB) vagy ASUS ROG Strix G531GU-AL060 8GB

Figyelt kérdés
Amit én is észreveszek, hogy az egyikben 4 a másikban 6 gbos videokártya van, de az alaplap stb összehasonlítása nekem nem nagyon megy.
2020. júl. 30. 06:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk netes vásárlásnál eleve van 2 hetes indoklás nélkül meggondolni magad, annyi idő alatt meg csak kijön a pixelhiba, szóval érte pluszt pénzt költeni...
2020. júl. 30. 11:19
 12/15 A kérdező kommentje:
Két hét indoklás nélkül? Én ilyenről nem tudok és ha esetleg valaki igy gondolja meg magát akkor is utána kell járni stb gondolom annak is lenne költsége
2020. júl. 30. 11:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
bármit veszel neten, 14 napon belül visszaküldheted bármikor ha nem tetszik
2020. júl. 30. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el bármelyik webáruház szerződési feltételeit. Mindegyikben benne van.

Mit akarsz utána járni? Írsz nekik egy e-mailt vagy egy telefont intézel, hogy küldöd vissza és pont. Nem kell megindokolni se. Mivel neten veszed, nem fizikailag boltban, ezért ki se tudod próbálni, megtapogatni akármi. Ezért van ilyen lehetőséged.

2020. júl. 30. 11:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki jelentette a másik hasonló de nem azonos kérdésemet spamnek, de törölték figyelmetlenségből, ezután nem fogok kérdést feltenni, örüljön a troll magának!
2020. júl. 30. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!