Asus Rog Strix Rx 5700 XT videokártyával mi a probléma Premiere Proban?
Mikor vetted a kártyát?
Mert az Asus ROG Strix RX 5700 XT-kel volt valami gebasz, ha jól emlékszem.
Hűtési gond volt a ROX 5700 szériával, nagyon lazára volt húzva a gyárban a csavar, jóformán nem is értintkezett a borda a chippel.
Sajnos AMD driverek Windowson még mindig sz*rok, valószínűleg ez is egy jó példa erre. Én is 19.12.1-et használok, ami fél éves driver, de még mindig ez a legstabilabb sajnos, az újabbakkal sokszor kapok fekete képet/újraindítást RX 580 kártyámmal.
Leszedtem, aztán felraktam az utolsó 4-5 drivert ami az oldalon volt, mindegyikkel ez van.
Mindegyik után megint letöröltem a régit, meg minden kombinációban, a programból frissítettem az új verzióra, meg mindenhogy. Az összes nvidia, és amd driver le lett szedve, utána meg egyesével raktam fel az újabb verziókat, de nem lett jó.
Ha a Video renderer nem OpenCL, akkor válts át rá:
https://www.youtube.com/watch?v=z9nCsvM2Zv0
Ha OpenCL nem választható, akkor próbáld aktiválni:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Khronos\OpenCL\Vendors és az amdocl64.dll = 1 legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!