Intel Core i5-2500K OC?
A kérdésem mindőssze annyi lenne, hogy milyen magasra érdemes felhúzni illetve meddig biztonságos.
Eddig 4,1 re húztam fel, de azért érdekelne, hogy mennyit lehet ki húzni a fenti CPU-ból.
Egyébként GTX 1660 OC videó kártyát kell kiszolgálnia ha lehet még húzni és érdemes is akkor légyszíves írjatok pontos számot frekvenciában illetve, hogy kell-e mellé feszültséget állítanom vagy hagyjam a francia és új CPU.
Egyébként játék utáni hömérséklete a CPU-nak 50fok volt 3,7ghz-en
most 4,1-en 60fokra tornázta fel magát.
Az élettartam csökkenés nem nagyon érdekel mert elég régi és le kellene cserélném de ha már lehet addig kihasználom.
Felhasználása 244 Hz-es HD kijelzőn pubg, csgo, R6, dayz.
Addig húzd amit csak bír, ne a frekvenciát nézd. Azt nézd, terhelve hány fokos és hány volt megy át rajta. Én azt mondanám, nézd meg, 1,4v-on mennyit bír, milyen hőfokon. Aztán ennél kicsit alacsonyabbra lődd be a 24/7-es használatot.
Fogódzónak annyi, hogy az én 2600k-m 5ghz-et stabilan tartja terhelés mellett 1,4250 volton, ekkor 87 fokos. 1,375 volton használom, 4,8 ghz-en 24/7-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!