Hogyan tudnám tuningolni, és meddig? Ez a CPU-m van: Intel Core i5 2500K. Elvileg kifejezetten úgy készült, hogy lehessen tuningolni. Előre is thx!
Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 08:37
1/4 lali.89 válasza:
Na és ezt a CPU-t minek akarod tuninngolni? Bőven elég mindenhez. Meg ott a turbó amit csak be kell kapcsolni. De nem hiszem hogy bár mi is megakasztaná.
2/4 A kérdező kommentje:
igazad van, nem tudtam, hogy még mindig ilyen jónak számít, de gondoltam ha szükségem lesz rá megkérdem. Amugy milyen turbot mondasz, amit csak be kell kapcsolni, és hol? Van rajta ilyen? Nem tudtam róla:O
2014. szept. 26. 09:08
3/4 A kérdező kommentje:
Léci írjátok le! Köszi!
2014. szept. 26. 16:18
4/4 anonim válasza:
Elvileg a BIOS-ban alapbeállításként be van kapcsolva a turbo, ha a proci támogatja. Ez azt jelenti, hogy ha a proci olyan feladatot kap, ami a 4-ből csak 1 magot használ (1 szálon fut) akkor a proci képes egy rövid időre overclockolni az egyik magot. (ugyanis a proci részei bírják a nagyobb sebességet, csak minél nagyobb a sebesség, annál nagyobb a fogyasztás és a hő is, ezért ha végig turbóval menne, akkor nem bírná a hűtőborda.)
Amúgy igen, a 2. generációs i5-ös proci az jónak számít. Nálunk a munkahelyi gépek közt van ilyen, és nem tudtuk még kiakasztani, meg fizikai szimulácót is futtatja szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!