Mennyibe kerül a sebességmérő kamera és hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mennyivel száguldoznak este az utcánkban (30-as sebességhatár de kb 100-al mennek páran)
Nem lehet ilyet okostelefonra tenni? Vagy ez külön eszköz?
2020. júl. 23. 15:45
2/10 anonim válasza:
Ez egy speciális eszköz nem lehet vásárolni csak úgy, vannak kisebb kézből működő változatok de azok ára is borsós szerintem kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak.
3/10 A kérdező kommentje:
Ja, engem absz. nem az érdekel hogy lehet kiszűrni a traffipaxot :DDDDD Engem az érdekel hogy lehet végre k-ra kiszűrni azokat össznépi vagy csak utcaszintű, lakótelepszintű összefogással, akik kiszűrik a traffipaxot, mert elég volt a játszótérből pasikák.
2020. júl. 23. 15:57
4/10 A kérdező kommentje:
Ok, lassan ki kellene fejleszteni azokat amik hozzáférhetőek mindenki számára. Már kb 20 éve erre lenne szükség.
2020. júl. 23. 15:58
5/10 A kérdező kommentje:
A fekvő rendőr nem megoldás mindenhol, mert a mentők, stb hadd közlekedjenek gyorsan, de kellene sebességmérés közösségek számára hozzáférhető módon is.
Nem azt mondom hogy a kis túllépés gond de a 30-asnál a 100-as....
2020. júl. 23. 16:01
6/10 A kérdező kommentje:
Ja és nem pénzbírság kellene ilyentől hanem 1-2 eset után bye-bye jogsi.
2020. júl. 23. 16:02
7/10 anonim válasza:
Hát összeül a lakótelep és írtok a rendőrségnek egy levelet vagy személyesen bemegy egy megbízott és kérvényezitek hogy néha civil autós sebességmérést csináljanak talán lesz hatása bár szerintem reménytelen eset. :(
8/10 A kérdező kommentje:
Ki kellene fejleszteni olcsóbbat, és néhány random utcában venni közösen. Olyat amin egyértelműn látszik a rendszám és a nagy sebesség, esetleg tanúk, és ha elkap néhány ilyet mehet a rendőrségre a bizonyíték. Akkor nem tudhatnák a szágulgozók merre fenyegeti őket a veszély hogy elszáll a jogsijuk. Mert egyre több helyen számíthatnának valami ilyenre, kisebb nagyobb hatékonyságú bizonyítékokra. Beszélek informatikusokkal.
2020. júl. 23. 16:26
9/10 Argloss válasza:
Egy ilyesmit szerintem biztos ki lehetne rakatni, ha ismered a megfelelő embereket a helyi vezetésben:
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos tippeket.
2020. júl. 23. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!