Játékra van értelme a crossfirenek?
"Volna nekem egy régi r7 260xem"
Csak egy?
Igen, csak egy.
rx 570 gondolkoztam, de használtan is 40k, ugyanakkor a r7 260x csak egy 10es. Szeretnék a 24" monitor mellé egy másikat is idővel, gondolom nem igazán tetszene szegény kártyának ha 2 monitor lenne rajta.. Játékokban meg igen csak visszavenne a teljesítményből. Ritkán játszok, de ha már tudok, akarok legalább menjen úgy mint eddig.
"Olyan játékokban amikben jól skálázódik, lehet értelme.."
Gta 5, apex, csgo. Nem tudom ezek, hogyan kezelik.
Inkább RX 570, azt ugye tudod hogy a VRAM sem adódik össze?
A skálázódásról nem is beszélve.
Az átlag hiába magasabb, a minimum fps sosem működött normálisan sem cf sem sli alatt, ez nem költséghatékony megoldás, akkor jó ha több pénzed van mint amivel tudnád hogy mihez kezdj, és már megvetted a kapható leggyorsabb kártyát. Minden egyéb esetben csalódás a vége. rx570 összehasonlíthatatlanul jobb választás(és nem mellesleg van 30 ezer alatt is, de 25 alatt sem ritka, ~2.5x olyan gyors, egy tökéletes világban, tökéletes cf skálázódással is jelentősen gyorsabb lenne mint 2 260x).
Egyébként Crossfire\sli kizárólag játék alatt van, bármilyen egyéb munkaterületen nincs rá szükség(annyira nincs, hogy akár minden további nélkül tudsz egyszerre amd és nvidia kártyát is használni ugyanabban a programban). Játékokhoz is csak azért kell, mert ott fontos hogy szinkronban dolgozzon a kettő, ha renderelsz, bányászol, fizikát, vagy tudom is én mit számolsz ott tök jól elvannak egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!