Az Amd Crossfire és nvidai SLI technológiának mi értelme van játékokban?
Van valami értelme két középszerű Vga kártyát összekötni? Dob annyit a teljesítményen a játékokban?
Vagy csak akkor éri meg ez a technológia hogyha két top kategóriás drága csúcs Vgát kötünk össze?
Csúcs kártyáknál jobban előjön a SLi és a Crossfire ereje?
"legfeljebb, 70-80% teljesítménynövekedést lehet elérni, a 100%-ot soha."
Na ne mond már, olyan játékokban ahol jól skálázódik a cf/sli ellehet érni, a 100% os fps növekedést...
nekem 2db 6970-em van,a másodikat most vettem nemrég 32K-ért. ahol nagy hatásfokkal működik a cf,ott egy 7970 szintjén van. de tényleg hangos mint a fene,és a felső kártya nem rest felmenni majdnem 90 fokig is. (mind a kettő ref. hűtős,de nem ref. kártyák,oc-s darabok.)
nekem meg érte mert alapból nagy tápom volt, és a hangjára sem vagyok allergiás. fogyasztás meg nem lényeges, kb 300Ft-vel lesz több a villanyszámla.. hát nem emiatt fogják kikötni. szerintem ez a 6900-es széria cf meg elég jó ár-érték arányban van.
"Na ne mond már, olyan játékokban ahol jól skálázódik a cf/sli ellehet érni, a 100% os fps növekedést..."
Az átlag szint a 80%, a te j skálázódásod kirívó eset, ilyenre mondhatjuk úgy is egész képet nézve nem adunk. Ha meg beleveszünk pár játékot ahol az AFR szarakodik(most nem csak erre a két új stratégiaira gondolok amiben egyikből meg is van lőve az egész) megint árnyaltabb a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!