Valami kontakthibás. Gyakorlatilag bármi lehet, de a legvalószínűbb a HDD és/vagy SSD. Cserélj adatkábelt.
2020. júl. 15. 19:24
3/12 Szirty válasza:
Az a probléma hogy csapkodod az asztalt.
Egyébként érintkezési probléma valószínű.
2020. júl. 15. 19:34
4/12 anonim válasza:
az lehet a probléma hogy csapkodsz :D
2020. júl. 15. 19:47
5/12 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem vagyok idegbeteg :D Egyik nap belerúgtam az asztalba, és kifagyott a gép. Ezen meglepődtem, mert eddig nem csinált ilyet. Így máskor rácsaptam eggyet direkt az asztalra, és megint. De akkor érintkezési hiba.
2020. júl. 15. 20:48
6/12 anonim válasza:
Érintkezési probléma. Bár a PC-t eleve nem nagyobb erőhatások elviselésére tervezték.
2020. júl. 15. 21:12
7/12 anonim válasza:
Megijed tőled.
2020. júl. 15. 23:05
8/12 anonim válasza:
Rúgtam én már bele a gépembe, de sosem fagyott le a PC-m. Nem direkt persze, javarészt azért, mert sokat fészkalódok és akarva-akaratlanul is megtalálok minden törhető, rúgható ketyerét ilyenkor...
2020. júl. 15. 23:47
9/12 anonim válasza:
Ha lerúgod az asztalról a gépet (úgy hogy repül vagy 2 métert) akkor is leáll? Örökre.
Egyébként a HDD nagyon érzékeny a gyors mozgásra, ütésre. A lemez és a fej közti távolság a hajszál töredéke. Ha használatban van a fej (azaz nincs parkolópályán) akkor ezt a távolságot egy ilyen csapás 0 ra csökkenti és felkarcolja. Innen már nincs megállás a hdd hamarosan elhalálozik.
2020. júl. 15. 23:56
10/12 anonim válasza:
Azért ennyire nem érzékeny a HDD. Amit írsz igaz, de nem egy asztalra csapás fogja ezt előidézni max akkor, ha ettől maga a PC is komolyabban megmozdul. Nálam erre pl. kicsi az esély, mert nagyon masszív asztalom van amire bárhogyan is csapok rá, az meg sem moccan.
Meghát, azt sem tudjuk, hogy a kérdezőnek SSD-n vagy HDD-n van-e a rendszere, mert ha előbbin akkor kizárt, hogy kifagyhat ennyitől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!