Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem megy a számítógépem mi...

Nem megy a számítógépem mi lehet a probléma ?

Figyelt kérdés

Elindítom a számítógépet elindul de nem sípol és képet se ad, mi a teendő ilyenkor mivel lehet a probléma ?

Kb 2 napja raktam bele egy HDD az SSD mellé ma reggel még ment most elakarom inditani és nem ad képet

2020. júl. 4. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Húzd le őket, nézd meg úgy. De azért a biosig el kéne jutnia akkor is, ha ezek nem jók. Speaker be van dugva a lapba? VGA-t, ramokat igazítsd meg, hátha történt valami és kontaktos.
2020. júl. 4. 20:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen minden be van kötve reggel rendesen ment lekapcsoltam , most mikor hazajövök nem índul pedig senki se járt vele. Bios se jutok el.
2020. júl. 4. 20:38
 3/6 The Dead and Dreaming ***** válasza:
76%
Próbáld meg az "alaplapi" azaz a processzorba integrált vga chip-el elindítani. Ehhez természetesen ki kell venni belőle a dedikált kártyát. Illetve minden olyat ami "felesleges" válassz le róla. Nem kell háttértár és egyéb meghajtók sem. Memóriákat is távolítsd el egy kivételével. Utána csere a másikra a memóriát esetleg másik slotban kipróbálni.
2020. júl. 4. 20:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Talàltam egy hibát az új HDD kábel pont a vga ventillátorja alatt van és a kábel beleért az egyik ventillátor útjába, és csak az egyik ventillátor ment.

Most megy mindkét ventillátor, a vga is világit de továbbra se indul a gép

2020. júl. 4. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Ha van integrált, vedd ki a VGA-t és próbáld a másikkal.
2020. júl. 4. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Kiprobáltam egy másik VGA-val ugyan az a probléma, ha a VGA jó akkor fogalmam sincs mi lenne a gond
2020. júl. 4. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!