Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a minimum szükséglet egy...

Kupicalajos kérdése:

Mi a minimum szükséglet egy 2. PC-nél amit csak Stream futtatásához szeretnék használni?

Figyelt kérdés
Vannak streamerek akik tartanak egy gyengébb 2. PC-t csak a stream futtatásához. hogy megosszák az erőforrásokat. Én kaptam az egyik rokonomtól egy Régi HP számítógépet ami egykoron szervergépként üzemelt de nem kell neki és odaadta nekem, hogy használjam alkatrésznek vagy adjam el. Gondoltam megpróbálom streamer gépnek használni mert tudom a proci fontosabb mint a videókártya. A gép Adatai: OP rendszer win7 CPU:AMD Phenon 8600B Triple-Core Processor 2.3 GHz GPU:ATI Radeon 3100 Graphics 893MB RAM:2048MB

#PC #Streaming pc
2020. júl. 13. 11:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah és van benne egy 300GB HDD
2020. júl. 13. 11:55
 2/4 meszike91 ***** válasza:
Attól függ min streamelsz. Lehet procin és vga-n is. Neked mindegyik kevés ehhez.
2020. júl. 13. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezzel a géppel te nem fogsz semmit sem streamelni.
2020. júl. 13. 13:44
 4/4 A kérdező kommentje:
:(
2020. júl. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!