MI egy AMD fx 4100 as proceszor minimum volt szükséglet?
Figyelt kérdés
Konkrétan azért volna rá szükség mert sajnos tulmelegszik a processzorom és folyamatosan a védelem letiltja a teljesitményt ami mondjuk elég flusztrálo játék közbe mikor beakadozik és olvastam a neten hogy hasonlo problémát lehet orvosolni hogy biosba csökkentem a processzornak adott feszültséget viszont azt meg nem akarom hogy el se induljon a gép.2016. jan. 9. 10:39
1/5 anonim válasza:
Nem az a megoldás, hanem egy alapos takarítás és újrapasztázás, esetleg házhűtő ventilátorok beszerelése.
G.
2/5 Közveszélyes Kontár válasza:
#1 +1
altalaban ha normalis a gephazad meg a tapegyseged akkor nem kellene hogy problema legyen, netan ha iszonyu fapadoss es netan kioregedett is az alaplap de FX4 az elszokott furikazni a legvacakabb lapokban is
szovap feltetelezem hogy zart pairdoboz a hazad es belepos alatti a tapod...
szoval ezeket leirhatnad
amugy alulfeszelhetsz az jo dolog, de nincs olyan hogy minimum lehet neked semmit se fog birni aznadott peldany vagy ugyan ugy melegedni fog, vagyis gyakorlati haszna nem lesz
3/5 A kérdező kommentje:
Nos a alaplapom egy asrock 880GM-Le FX ami elvileg 8 mag kompatibilis szóval a 4 magot vigan furikáznia kell a tápom meg egy chieftec 350-700w elvileg 550 amit tud azaz amiért vettem. a takarítás folyamatos + emiatt a melegedési probléma miatt már lekaptam mind a 2 oldalát a háznak is hogy a levegő szabadon járhasson.
2016. jan. 12. 05:21
5/5 A kérdező kommentje:
Nevére nem emlékszem de kb 4 hónapja kentem ujra.
2016. jan. 12. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!