Sass Levente kérdése:
Asus strix rx 470 8gb oc-nek mekkora a teljesítmény szükséglete wattba?
Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 15:38
2/25 anonim válasza:
120W a max, de ne ez alapján vedd meg a 600W-os Codegány-t vagy a Kúler Mászter Elit Pávör 500W-t.
3/25 anonim válasza:
minőségi 400 -as chieftec , fsp, xfx, bq, corssair vagy más egyéb márkás tápegység bőven elég alá . A 10k alatti kínai tápokat hanyagold .
4/25 anonim válasza:
#3.Tápot nem a Brand alapján veszünk.
Pont a Chieftec-nek van nem egy hulladék tápja.(Smart,IArena például, de a CPS az teljesen jó)
5/25 anonim válasza:
450-500W táp kell neki ,ha erre gondolsz !
6/25 A kérdező kommentje:
akyga 600 wattos tápom van és azt vettem észre hogy komolyabb játéknál felmelegszik a táp kb tojást lehet sütni rajta mert ugye elmegy a kép de hang van én a tápra hajazom h nem tud neki annyi teljesítményt leadni
2017. jún. 3. 16:31
7/25 anonim válasza:
Akkor szerezz be egy jobb tápot amíg valami gond nem lesz.
Ezek közül:
Be Quiet!System Power 8 400W
Enermax Maxpro 400
Cooler Master Masterwatt Lite 400W.
8/25 anonim válasza:
Jajj, az Akyga egy hulladék. :S Dobd ki szépen vagy élvezd ahogy szétütöd kalapáccsal és vegyél helyette egy normálisat. :D
Mennyi a keret? 16-18K-t jó lenne belefektetni ha új tápot veszel, de 13K-t mindenképpen... :S
Tényleg érdemes lenne cserélni, amíg nem lesz belőle probléma. Ha most nincs rá keret, akkor addig lehetőleg ne használd a gépet játékra, illetve olyan dolgokra amik leterhelik a hardvert ezáltal magasabb fogyasztást generálva.
9/25 A kérdező kommentje:
ha jól értelmezem kb ez a 600 wattos táp csak a felét tudja plusz itt a konfigom i5 4460 asus b85M-G alaplap 12gb ram 1600 mhz plusz 1 tb wd hdd és az rx 470 8gb ehhez akk nem elég ez a táp ha jól értem ??
2017. jún. 3. 16:47
10/25 anonim válasza:
Egy jó 600W-os táp a Corsair RMX-nél kezdődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!