Melyik 120GB M.2 SSD vegyem?
Sziasztok!
Két 120GB M.2 SSD-t ajánlottak rendszer meghajtónak.
Ezt
és ezt
Melyiket vegyem meg? Vagy esetleg mást javasoltok, hasonló árban?
Köszönöm!
Nem oszt, nem szoroz, de az én elvem az, hogy a rendszer meghajtón más ne legyen. Játékra és torrentre van egy Crucial MX500 SSD, és van egy 500GB HDD tárolásra, valamint egy szintén 500GB külső. Ennyi tárhely nekem bőségesen elég. Ha nagyon 4K videókra vágyom, akkor azokat majd mindig letöltöm gigabites nettel a torrentről, így azokat sem kell tárolgatni a merevlemezeken (ahogy hallom, olvasom, sokan ezt csinálják).
Amúgy megvettem az Adatát. Eddig jó.
Jaaa hogy úgy. Mi mint úgymond kívülállók, nem tudhattuk, hogy ennyi tárhelyed van, pláne hogy van külön SSD-d játékokra is. Így akkor ez tökéletes, az az Adata ki fog szolgálni egy jó darabig.
Én személy szerint egyébként azért váltottam 250GB-ra rendszernek, mert így a várható élettartama az SSD-nek 3x annyi, mint 120GB-nál, meg ha már váltottam, akkor gondoltam miért ne M.2 PCIe SSD? Bár ez utóbbi kicsit lényegtelen, szinte érezhetetlen a sebességkülönbség, csak másolásoknál jelent valamit is (meg persze az update-ek, program frissítések hamarabb települnek), de ott sem jelentős. Inkább direkt általam indított fájlmásolásoknál érezhető csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!