Miért csinálja ezt?
Kb egy hete vettem új videókártyát és elkezdtem warzoneozni. A legalacsonyabb beállításokon olyan 50-60 fps-el ment úgy hogy a videókártya 20-30 a processzor 80%-on pörgött és nem volt semmi gond. De két napja azt csinálja hogy megy rendesen ahogy az előbb leírtam majd 15-20 másodpercre felugrik a videókártya kihasználtsága 99%-ra és akkor csak 10 fps-el megy. Utánna 5 percig megint rendesen. Miért van ez? Mivel lehetne orvosolni? Okozhatja a tápegység?
Videókártya: gigabyte geforce gtx 1650 4gb
Processzor:Intel core i3-4170
Tápegység:egy régi 400 wattos Chieftec
( Tudom hogy a processzor gyenge a videókártyához de azért vettem ezt a kártyát mert később a processzort le szeretném cserélni egy 9100f-re.)
Le van véve az oldala. A videókártya 45 fok környéke a proci 60.
Utánna olvastam most ennek a bottleneck-nek és az a fura hogy a processzor nincs 100%-on hanem a videókártya. De ha a feladatkezelőben megnézem azt írja ki hogy a videókártya 0%-on üzemel pedig az MSI afrerburner 99-et ír ki és nagyon be is laggolok. Úgyhogy az az érdekes hogy a videókártya nincs leterhelve mégis 100%-ot ír ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!