Eddig érzékelte a telefonomat a rendszer, most míért csinálja ezt?
Telefonom Alcatel OT-708.
Van benne memóriakártya, adatkábel van hozzá.
Eddig hónapokig ha rádugtam a gépre, drivert feltelepítettem, probléma nélkül érzékelte telefont, és memóriakártyát is a gép.
Most viszont, ha bedugom, telefonon kiválasztom, hogy "Cserélhető tároló" (eddig is így kellett), a gép pittyeg, hogy oké, érzi a telefont, viszont nem jeleníti meg a sajátgépben a meghajtóit.
A telefon is néhány másodpercenként pittyeg, és kiírja, hogy "USB Töltő csatlakoztatva". Eddig nem csinált semmi ilyet.
Talán letiltottam a Windows-ban valamilyen fontos szolgáltatást? Átnéztem, de semmi olyan nincs kikapcsolva, ami eddig ne lett volna.
Mi lehet a baj?
Átdugtam, próbáltam úgy is, akkor sem ment.
Aztán szöszöltem valamit Szolgáltatásokban, msconfig-ban, meg a WinXP MAnager nevű progiban alapra állítottam mindent, újraindítottam gépet, és most jó! /\ _ /\
Aztán újra beállítottam mindent, letiltottam szolgáltatásokat amiket leszoktam, WinXP Managerben is újra beállítgattam dolgokat, és még mindíg jó.
Szóval lövésem sincs, milehetett a baja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!