Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szàmítógépem 1 éves, én...

Szàmítógépem 1 éves, én vettem hozzá az alkatrészeket nem egy erőmű olyan közepes gemer gép.. mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
a problémám , hogy játék közben befagy és újraindul a gép , (eredeti játék) ezt eddig nem csinàlta mi lehet a probléma?
2020. jún. 29. 23:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Illetve alternatív megoldásként esetleg a power limitet is feljebb húzhatod, 74 foknál azért bőven van még hova melegednie(95 foknál veszi vissza az órajelet, ez már nem egészséges de kárt elvben még nem tesz, 83-85 fok hosszú távon sem okoz semmilyen kárt). Ha ezzel próbálkozol olvasgass kicsit a témában, vagy kérj meg valakit aki ért hozzá.

Egyáltalán nem nehéz tuningolni, nem is kell félni tőle(~emeld az órajelet, ha instabil adj neki több áramot, ha melegebb mint kéne adj neki kevesebb áramot, és gyakorlatilag ennyi, két csúszkát tologatsz és közben figyeled a hőmérsékletet).

2020. jún. 30. 09:29
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

Az RX 480, illetve 580-al még egyet tudok érteni, hogy átcímkézett egyedek, de az 590 esélytelen, tekintve hogy POLARIS 30 mag, újabb gyártástechnológia (14 vs 12nm). Nemhiába nem működnek az 590 VBIOS-ok 480, 580 kártyákon.

Attól függetlenül van igazság, hogy a gyári OC is okozhat ilyen gondot, főleg ha valami combosabb modell, de én elsősorban a driver-re tippelnék, mert az idei AMD driverek borzasztóak.

Nekem Nitro+ SE 580 8GB-om van, és jelenleg ott tartok hogy 19.12.1 driver, illetve 1390MHz mag + 2100MHz memória órajel, illetve max 1080mV feszültséggel stabil, ami még mindig kevesebb mint a gyári OC (1439MHz), de szinte semmi különbség nincs, és bár eddig sem volt meleg a kártya, de így még annyira sem melegszik.

2020. jún. 30. 12:07
 13/26 A kérdező kommentje:
Bocsànat jól értem gyengitsem le a kàrtyát a visszahúzással? Akkor inkàbb visszaküldöm garanciàval.Köszönöm a segítséget ment a like
2020. jún. 30. 13:24
 14/26 A kérdező kommentje:
Nem szeretném visszahúzni a kártya órajelét , ha jól értem ezzel gyengülne a kàrtya?? Visszaküldöm garanciába , befagy a jàték majd a ventik 100 % felpörögnek mint egy sugàrhajrású repülőgép és újraindul a gép.
2020. jún. 30. 13:40
 15/26 anonim ***** válasza:

Igen, az erősen gyanús, hogy videokártya gond a tapasztalataim alapján.

Mikori Radeon driver van fent? Lehet hogy egy 19.12.1 verzió telepítése elegendő, ami még mindig a legstabilabbnak tituált build.

Egyébként most vetted újonnan? Mert akkor elég rossz vétel volt, áráért már minimum 5500 XT-t kapsz, ami újabb, hatékonyabb, és nagyjából ugyanannyira erős.

2020. jún. 30. 14:09
 16/26 A kérdező kommentje:
Ujrapasztázom a procit megnézzük megoldja e a problémát.
2020. jún. 30. 14:26
 17/26 A kérdező kommentje:
Egy év 3 hónapja vettem az alkatrészeket , és összerakták a szerelők nem volt semmi gond vele nemrég kezte el ezt csinàlni, tegnap letöröltem az összes Amd drivert uninstalerrel es a legújabbat ujra felraktam 74 fokra ment fel a cpu jàték közben majd volt hogy felugrott 80 ra 2 óra játék után lefagy a kép a hang zugó hangot ad a merev kepnél majd ujraindul a gep a ventillatorok meg nagyon hangosan felpörögnek.
2020. jún. 30. 14:35
 18/26 A kérdező kommentje:
Szeretném kerdezni a Artic MX2 hővezető paszta mennyire jó minőségű?
2020. jún. 30. 15:15
 19/26 A kérdező kommentje:
Szàraz mint a sivatag a proci meg a hütő alja is:-(
2020. jún. 30. 15:32
 20/26 anonim ***** válasza:
MX4 az etalon ár-érték arányban, de az MX2 is teljesen jó.
2020. jún. 30. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!