Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem működik a VGA?

Miért nem működik a VGA?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt kötöttük be az új gépet. Minden alkatrész használt.

Alaplap: Asus M2N-X Plus

CPU: AMD Phenom 8750

RAM: 2 DDR2-800

VGA: 8800 GTS

Táp: 300W Delux

Újraraktuk a Win7-et mert nem akart indulni, feltettük a VGA driverét.

A gép tegnapelőtt meg tegnap tökéletesen működött, bár a WoW-ban és a Windowsban is néha lila csíkok jelentek meg. Ráadásul a WoW még szaggatott is, még közepes grafikán is, de ez állítólag a táp miatt van. De érdekes módon minden már egyéb játék ment full grafikán szaggatás nélkül, még más MMORPG is, szal nem az a baja hogy online játékoknál szaggat csak. Na de ma ott hagytam a gépet olyan 2 órára kikapcsolt monitorral. Amikor bekapcsolnám, nem reagált semmire, gondoltam újraindítom. Igen ám, de már a biosban is mindenféle színes csíkok fogadnak. Azóta már nem csíkoz csak a Windows képernyő után, ezután kék halál és írja a csökkentett módot. Na jó, megnéztem csökkentett módban, leszedtem a drivert megint, letöröltem, felraktam, újraindítottam, semmi. Most is írok a nagy ilyen-olyan színes csíkok közepette ebben a rohadt csökkentett módban. Megnéztem a hűtőket, mind működik. Hogyan oldhatnám meg a problémát? Kérem segítsetek mert sürgős lenne!!! Nekem az egyetlen tippem a táp gyengesége, ha az akkor veszek bele egy sokkal nagyobbat. Egyébként régi gépből csak az ATA DVD írót és a 2 db SATA II-es HDD-t tettük át. Monitor a régi maradt, az nem hiszem hogy hibás lenne, viszont a VGA-hoz venni kellett DVI-VGA átalakítót, mert a VGA-n DVI kimenet van de a monitorhoz VGA kábel kell.

2010. aug. 1. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a vga haldoklik. de megpróbálhatod más táppal is lehet hogy az a baja
2010. aug. 1. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsi neki az a tápegység! :)
2010. aug. 1. 15:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, csökkentett módban egyszer csak eltűntek a csíkok, kvázi mintha "be kellett volna járatnom a VGA-t" xD

Szal már rendesen is megy a Windowsban is játékokban is, bár már lefagyott párszor.

2010. aug. 1. 16:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Megint nem jó, de már rájöttem (asszem xD). Akitől vettük, mondta hogy jól szellőzött házba kell tenni és kb. 2-3 havonta újra kell pasztázni. Na de már rég volt. ha meg ez sem oldja meg, akkor kicseréli egy másikra.
2010. aug. 1. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!