Miért fagyogat egy AMD Fx-9590-es Be Quiet Dark Rock Pro 3-mal ASUS Crosshair Formula Z-s alaplapon, Corsair RM 550x-el?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 16:04
21/28 anonim válasza:
Írta a kérdező, hogy 4 éve vette, tehát a garancia valószínűleg offos.
22/28 A kérdező kommentje:
Garancia nincs már rá, de a megoldást még mindig keresem ezért a kérdés nyitva van.
2020. júl. 2. 15:41
23/28 A kérdező kommentje:
Közben kitakarítottam, újrapasztáztam, jelenleg már nem fagy 4.7-en értéken.
2020. júl. 3. 18:48
24/28 A kérdező kommentje:
Közben újra megint elkezdte, valaki ha tud valami hasznosat és azt megosztaná annak örülnék. A CPU múltjáról annyit, hogy legtöbbet alap órajelen (4.7-en) ment és kevés játékkal lett játszva. Húzva sosem volt, sőt még gondolatban sem. Csak annyit csinál, hogy kb. 10 perc után még internetezés közben is megáll a kép és ennyi. A hűtő amivel használom az 250 W-ig kompatíbilitis, tehát nem lehet vele gond (Be Quiet! Dark Rock Pro 3)
Tanácstalan vagyok!
2020. júl. 14. 19:59
25/28 anonim válasza:
A gyári tuning is tuning, mindegyik fx8 ugyanaz, fx9 az az fx8 lett amelyik bírta az fx9 órajelét - annyi a különbség, hogy más dobozba rakták, és mást írtak a procira. Feszültséget és órajelet állítsd be gyári 8350 értékre mondjuk aztán látod hogy merre tovább.
26/28 A kérdező kommentje:
Most azon van, gyári 8350-en és auto-n a feszültség.
2020. júl. 14. 21:18
27/28 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy megpróbálnám egy vízhűtéssel, de nem hiszem, hogy változna valami. A proci egyébként nem volt 4.7 fölött egyszer sem használva. De az utóbbi 3 nyarakon 4.7-es órajelen ment, de csak internetezve lett legtöbbször rajta.
2020. júl. 14. 22:58
28/28 A kérdező kommentje:
Most jelenleg 4.4-en eddig fagyás nélkül, auto feszültséggel bírja, de visszavenném 4.7-re, ez lenne a cél.
2020. júl. 15. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!