Melyik monitort vegyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Számítógépet fogok venni, de meg akarom venni előre a monitort, hogy tudjam használni a jelenlegi laptopommal.
Jobban grafikai szerkesztésre, játékra fogom használni a gépet a szokásos netezés, olvasás mellett.
Ezek az opciók:
Acer Nitro VG240Ybmiix Gaming monitor, IPS, 23.8", Full HD, 1920x1080, 1ms, FreeSync, HDMI ( [link]
Acer CB242Ybmiprx LED monitor, IPS, 23.8", Full HD, 1920x1080, 1 ms, FreeSync, pivot ( [link]
ASUS VP249QGR Gaming Monitor, IPS, 23.8", 1ms, 144Hz, Full HD, FreeSync, Display Port, HDMI, D-Sub ( [link]
Van valami lényeges különbség köztük?
Köszi előre is!
2020. jún. 19. 14:17
11/13 A kérdező kommentje:
Huhh, jó sok mindent leírtál, majd még emésztgetem az elmondottakat. Nagyon kezdő vagyok amúgy, azért a vacillálás. :) De köszönöm szépen a sok infot!
2020. jún. 22. 15:53
12/13 anonim válasza:
kerestem neked egy videót.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! :)
2020. jún. 26. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!