Mi történhetett az egérrel?
Figyelt kérdés
Alvóba küldtem a gépet, miután felélesztettem, azóta az egér érdekes dolgokat csinál. Mozog, fogni is tudok vele, de kattintásokra átlagban minden huszadikra reagál. Mikrokapcsoló kattan, mint eddig. Öreg, vezeték nélküli, optikai egér. Újraindítás, más USB port, eszköz eltávolítása minden meg volt.2020. jún. 18. 16:03
1/10 A kérdező kommentje:
Elemcsere is meg volt.
2020. jún. 18. 16:04
2/10 anonim válasza:
Próbáld ki másik egérrel. De valószínűleg nem a géppel van a hiba, hanem az egérrel. Esetleg BIOS-ban is kipróbálhatod a mostanit, ha tényleg az egér a rossz, akkor ott se lesz jó.
3/10 A kérdező kommentje:
Tartalék (vezetékes) egérrel teljesen jó. Kipróbálom a BIOS dolgot, amit írtál, illetve a laptopon az egeret, ha ott is rossz, akkor egyértelmű. Pont ez kellett nekem még, nem azért, mert nincs pénzem egérre, hanem mert nem lehet olyat kapni, ami nekem kellene! Én billentyűzet/egér kombót használok, mert az nekem teljesen jó, és csak két kikötésem van, legyen vezeték nélküli, illetve a billentyűzeten legyen alvó gomb. Csak ilyet nem nagyon találni.
2020. jún. 18. 16:13
4/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam laptopon. Bár az Mac, de az eredmény ugyanaz. Mozog, fogni is lehet vele, csak nem nagyon kattint. Meghalt az elektronikája? Vagy az adója? Esetleg a vevő, bár a billentyűzet hibátlan.
2020. jún. 18. 16:19
5/10 anonim válasza:
Az én gamer egerem is most halt meg hosszú évek után
Először azt hittem, hogy a géppel vagy az OP rendszerrel van a baj de egércsere után rájöttem,hogy vége a gamer egeremnek úgyhogy ment a kukába
6/10 A kérdező kommentje:
Először is zöldet kapott mindenki.
Másodszor. Miután meghalt az asztali gépen, és laptopon sem volt jó, utolsó próbaképpen átvittem a szomszédhoz. Hibátlanul ment nála. Majd hazahoztam, és most már itt is hibátlanul megy. De azért ez nekem gyanús.
2020. jún. 18. 17:00
7/10 anonim válasza:
Ha közelebb viszed a géphez az egeret ott se jó? Nekem mikor merülőben volt az elem, akkor csinált olyat hogy távolabb már nem akart működni. Mondjuk, akkor a mozgatás is darabos volt, de egy próbát szerintem megér.
8/10 A kérdező kommentje:
Hetes, első hozzászólás.
2020. jún. 18. 19:50
9/10 anonim válasza:
Akkor én szétszedném, lehet megsérült benne egy kábel vagy valami.
10/10 A kérdező kommentje:
Hét éves. Most éppen megy. Ha megint meghülyül, kuka. Fogyasztói társadalom vagyunk.
2020. jún. 18. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!