Mi történhetett?
Figyelt kérdés
Pár hete vettem egy laptopot.Körülbelül másfél hete használtam,mikor egyszer csak váratlanul kiírta, hogy hardver hiba, és kikapcsolt. Utána próbáltam bekapcsolni, nem jött be semmi, de éles csipogó hangot adott ki, így ki kellett kapcsolnom.
Mi lehet a baj?
2020. ápr. 13. 16:32
1/4 anonim válasza:
A kézikönyvben, esetleg szervizkönyvben meg kell nézni, mit jelent a hibakód (csipogás).
2/4 anonim válasza:
Egyébként jellemzően memóriahiba, de ezzel csak sötétben tapogatózok.
3/4 anonim válasza:
Használt cuccoknál ez sajnos előfordulhat
4/4 CspCsj válasza:
Ha kivehető az akkuja, akkor vedd ki, húzd ki a töltőt is, majd a bekapcsológombját fél percig tartsd lenyomva.
Utána dugj vissza mindent, és próbáld bekapcsolni.
Ha így sem jó, akkor az alkatrészeket kell külön-külön tesztelni - valószínűleg szervizhez kell fordulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!