Ez a táp jó ehhez az alaplaphoz?
Figyelt kérdés
Egy Chieftec Smart 600W-om van és kiváncsi vagyok hogy jó-e egy mai 24+8+4 pines alaplaphoz.2020. jún. 17. 10:56
1/4 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mit akarsz ráakasztani. Az alaplap önmagában jelentéktelen teljesítményt vesz fel.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Hogyha ilyen alaplap kell neked, valszeg nem egy low-end hardverösszeállítást szeretnél rakni a gépedbe, ahhoz viszont kevés lenne szerintem a 600W. Nyilván, igen, vakon nem tudom ezt megmondani, de hogyha egy nagyobb gépet szeretnél összetenni, akkor esélyes, hogy kevés lesz.
Nem mondom, hogy biztosan igazam van, mert nem tudom, mit szeretnél tenni bele, de ha leírod, tudok adni egy biztos választ. :D
3/4 A kérdező kommentje:
ASRock Z490 Phantom Gaming 4 alaplap (ez nem biztos, de mindenféleképp z490-et akarok)
RTX 2060
i7-10700
2x8GB 2660mhz RAM
2020. jún. 17. 14:26
4/4 A kérdező kommentje:
Csak nem értem mire való az a sok power connector, csak a 24 pines tiszta :D
2020. jún. 17. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!