Ehhez a régi alaplaphoz mit ajánlanátok?
Ez a régi asus alaplap lenne az [link]
Tudom nagyon régi de az ember akié újra be akarja üzemelni , mert kéne neki. Ram meg HDD kéne neki bele én ezeket néztem hozzá.
Jelenleg Win 7 32 bites van rajta 1 gb ram és egy 320 gb-os vinyó amiket küldtem azok bele mennek ? Meg két vinyót rá lehet erre rakni ? Tudom lehet hülye kérdés de nem igen értek hozzá.
A merevlemez jó bele, memóriából pedig nem éri meg ilyan drágát venni, mert többe kerülne, mint egy egész használt gépe, ami gyorsabb ennél.
Használt 1 gigás ddr2 ramokat néhány százasért kaphatsz, belemegy összesen 4 gb, azzal már használható a gép.
Persze hogy belemennének. De ramot használtan nézz, ne költsd rá új ddr4 árát... Szerintem a 320-as hdd maradhat, viszont egy kisebb ssd-t néznék inkább bele, amennyiért az a HDD-t nézted már lassan 480-os is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!