Eshetett-e baja attól a laptopomnak, vagy a benne lévő integrált videokártyának azzal, hogy az eszközkezelőben letiltottam néhányszor?
Nincs dedikált videokártyám, csak az az egy integrált. Azért tiltottam le, mert nem indult egy PC játék, (aminek elvileg kellene) és kipróbáltam, hogy, ha az eszközkezelőben letiltom, majd visszakapcsolom, működni fog-e a játék, de nem működött. Így utólag belegondolva, lehet, hogy butaság volt, és aggódom, ezért kérdezem meg itt. Eshetett-e baja tehát ettől a laptopomnak, vagy az integrált videokártyámnak azzal, hogy ezt egymás után többször is megcsináltam?
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Ez végülis egyet jelent a kikapcsolás bekapcsolásával..
Nem eshetett baja neki!
Az enyémbe RTX kártya is van az alap mellett és én is már leakartam tiltani az alapot hogy mindenhol az RTXet használja! De ezt nem lehet akárhogy próbáltam..
Mindig visszatelepíti magát az alap...🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!