Laptop integrált hangkártyájának megkerülése, és jobb hangrögzítési minőség -zúgás és sistergés elkerülése-, külső hangkártyával lehetséges?
Ilyen külső hangkártyákra avagy audio interfészeket néztem:
- [link]
vagy
-cm6206 -lx
Ezek megfelelnek a célomnak (amit lentebb is taglalok)? Ha számít win 10 em van.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy nagyobb ellenállású hangszórókat is elbír, nyilván jobb hangminőséget nyújtva. Engem csak és kizárólag a hangrögzítés minősége érdekel, hogy ez javítja -e? Tudom, hogy sok helyen derékba törhet a kis tervem, hogy majd megveszem és boldog leszek a "jó" hangminőséggel, ami nem is itt kezdődik, de a buktatókon többé kevésbé túl vagyok.
Az, hogy miktől sistereg, vagy zúg egy felvétel annak már utána jártam, és más gépemnél meg is oldottam, de én egy hordozható setup -ot is akarok, tehát a laptop hangkártyájának használata kikerülése fontos lenne.
A válaszokat előre is köszönöm
Muszáj vagyok felfogni végre, ahogy mondtad nincs mit tenni ez ennyi.
Ezt néztem. Efelől nincs kétségem, fog alakítani (főleg az alaplapihoz képest), de nem lesznek ugye olyan problémáim, hogy nem is tudom, nem bírja fantomtápról a gép ezt az egész usb-s rendszert, vagy hasonlók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!