Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop integrált hangkártyáján...

Laptop integrált hangkártyájának megkerülése, és jobb hangrögzítési minőség -zúgás és sistergés elkerülése-, külső hangkártyával lehetséges?

Figyelt kérdés

Ilyen külső hangkártyákra avagy audio interfészeket néztem:

- [link]

vagy

-cm6206 -lx

Ezek megfelelnek a célomnak (amit lentebb is taglalok)? Ha számít win 10 em van.

Engem egyáltalán nem érdekel, hogy nagyobb ellenállású hangszórókat is elbír, nyilván jobb hangminőséget nyújtva. Engem csak és kizárólag a hangrögzítés minősége érdekel, hogy ez javítja -e? Tudom, hogy sok helyen derékba törhet a kis tervem, hogy majd megveszem és boldog leszek a "jó" hangminőséggel, ami nem is itt kezdődik, de a buktatókon többé kevésbé túl vagyok.

Az, hogy miktől sistereg, vagy zúg egy felvétel annak már utána jártam, és más gépemnél meg is oldottam, de én egy hordozható setup -ot is akarok, tehát a laptop hangkártyájának használata kikerülése fontos lenne.

A válaszokat előre is köszönöm

#hangkártya #hangfelvétel #Audio Interface #cm6206-lx #AXAGON ADA-71
2020. jún. 6. 15:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hangszerboltok kínálatából szemezgess inkább, ott is valahol 40k felé!
2020. jún. 6. 23:03
 2/15 pappgr ***** válasza:
25%
Abban nem tudok segíteni, hogy azok jók-e vagy nem, de az biztos hogy nincs értelme 40 ezter ellőni egy hangkártyára.
2020. jún. 6. 23:32
 3/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor abban megállapodhatunk, hogy minőség függő, de ez kell nekem?
2020. jún. 7. 08:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez ugyanaz mint az alaplapi.
2020. jún. 7. 09:35
 5/15 A kérdező kommentje:
A laptopom alaplapijától biztosan jobb
2020. jún. 7. 15:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Behringer UM2 U-Phoria - meg ezt néztem még.
2020. jún. 7. 15:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor leírom másképp is: amin nincs XLR csatlakozós mikrofonbemenet és rendes, analóg felvételiszint szabályzó, azzal mindig ilyen -40dB lesz a zajszint a csúcshoz képest.
2020. jún. 7. 15:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Igen, de amit legutóbb küldtem, azon van XLR is.
2020. jún. 7. 15:53
 9/15 A kérdező kommentje:
Ezt a -40 decibeles részt el magyaráznád légyszíves.
2020. jún. 7. 15:54
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Nem állok neki lepakolni ide egy szakmát, miközben roskad a net a leírásoktól. A kártyádról nem lehet snr adatot találni, kerülném, ha pont az alapzaj problémára keresném a megoldást. Nem mellesleg 16 bites, miközben az alaplapi is 24 bit. Önmagában nem baj, de a spórolásnak ez a foka nem sok jó tapasztalat előszele szokott lenni.
2020. jún. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!