Linux-szal és wifi-vel kapcsolatos problémára van megoldás?
Nekem más modellem van, de ugyan az a típusú WiFi kártya van benne.
20.04 -es Ubuntuval is gond nélkül megy, nincs kapcsolati probléma.
Én tenda router -el tapasztaltam ilyet, egy tábla gépnél.
Én kipróbálnám USB wifi stickkel vagy USB Ethernet porttal, hogy azzal tud-e csatlakozni.
Másik Wifi-hez csatlakozik, csak a tiédhez nem, vagy általános a probléma?
Írta, hogy LMDE 3 alatt jó volt.
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
#6 Igen, lapos kivitelű a csatlakozó. Gondoltam rá, hogy veszek átalakítót, de végül másképp döntöttem.
A helyzet az, hogy már napok óta fórumoztam, nézegettem itt-ott-amott (főleg angol nyelvű oldalakon), de egyik megoldás sem működött, s mivel már nem volt több időm, mert a munkával is haladnom kellett, visszatettem rá az LMDE 3 -at, amivel, ahogy eddig is, minden pöccre ment.
Sajnos ez a rendszer mostanában megy nyugdíjba. Attól még használható persze, de előbb-utóbb lecserélem. Most, nyáron talán lesz 1-2 hét nyugisabb szakasz, amikor elmolyolhatok vele, de addig ez sajnos nem fér bele.
Érdekes, hogy a másik két gépemen (egyik gyengébb, a másik nagyon gyengébb), mindegyik általam ismert Linux disztro gond nélkül megy, a Tiny Core-től és SliTaz-tól kezdve az Ubuntu 20.04-ig, ezen a gépen viszont - legalábbis, a relatíve újabbak közül - csak az LMDE 3 működik... Igaz, az remekül. :)
"Másik Wifi-hez csatlakozik, csak a tiédhez nem, vagy általános a probléma?"
Általános volt a probléma.
Nem lapos kivitelű az RJ-45 hanem normál, csak lehajtható.
Azért ne vandálkodj vele, mint a videóban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!