Ennek van értelme? (jövőálló pc)
Szóval mostanában tervezek venni egy "jövőálló" pc-t és gondoltam, vennék egy 3900x procit, ha csak garancia után meg nem adja magát, szerintem sokáig jó proci marad... viszont jelen állás szerint csak játékra használnám
Ennek van értelme? Ti mit javasolnátok?
(ha 3900x nem is, de minimum 3700x-et vennék, de kb +50ezer a 3900x)
Azért jó tudni, hogy egyetlen gamer konfig sem "jövőálló".
Persze, ez attól is függ, hogy mikkel játszol. De valószínűleg 3-4 éven belül fejlesztened kell, és valószínűleg nem a procit, hanem a VGA-t.
1# Igen sajnos ez baj a gamer konfigokkal, 2070 supert tervezek mellé, remélem kibír legalább 5 évet, bár ha csak vga-t kéne cserélni az nem olyan nagy baj
2# Nem fogok a tápon se spórolni 80+ goldot tervezek mellé, 2070 super fölé pedig nem mennék, azt már pénzkidobásnak tartom, viszont sosem értettem, hogy akárki aki az amd-t ajánlja miért mond midig eggyel alatti procit (eddig mindig ilyen forumon ezt láttam)
ja és az eddigi válaszokat! ment a zöld pipa (már nem pacsi :( )
A 3900X inkább munkára való.
3600, ha játékra kell és arra bőven elég is lesz egy pár évig. Én személy szerint nem vennék "X"-es Ryzent, ha nem muszály. A simát is bőven fel lehet húzni a szintjére.
A 3700 már munkára is jó.
Mondjuk, ha egy vágó program támogatja azt a sok magos/szálas renderelést akkor van előnye a 3600-al szemben.
Pont ezért szeretném, mert jövőben lehet, hogy már ki lesz használva.
Esetleg valaki megoldja, hogy a program ami eddig 1-et használt többet tudjon
R7 3700x 8mag/16szál
Ennél komolyabb pénzkidobás GAMER gépbe, a VGA előbb fog kevés lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!