Nem látja a gépem a pendriveomat. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy 32 GB-os pendriveom, rajta fontos adatokkal, többnyire videókkal, amiket kivágással raktam rá a kamerám SD kártyájáról. Amikor bedugom az eszközt a laptopba, az hangjelzést ad, hogy észleli azt, de amikor megnyitom az intézőt, akkor nem írja ki a meghajtót. Aki tudjon választ, az részletesen írja le! A YouTube csatornámra készülő videók vannak rajta és nagyon nem szeretném, hogy elvesszenek.2020. máj. 18. 19:26
1/4 anonim válasza:
Próbáld egy másik usb porton csatlakoztatni.
2/4 anonim válasza:
Milyen csatornád van youtube-on?
Csak kiváncsi vagyok.
3/4 A kérdező kommentje:
#1 Nem tettem hozzá, hogy már összes portot megpróbáltam... Sőt! Vannak pendrive tartóm, azzal is...
2020. máj. 18. 19:56
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!