Bluetooth adapter miért nem működik?
Szóval vettem egy usb-s bluetooth adaptert, rádugom a gépre működik rendesen, viszont amint újraindítom a windowst nem hajlanó működni.
Eseménykezelőben az alábbi két üzenet jelenik meg:
Az eszközkezelőben eltávolítom a generic bluetooth radio illesztőprogramját, majd újraindítás, ezután az eszközkezelőben a generic bluetooth radio-n az illesztőprogram frissítése/illesztőprogram frissítése a számítógépen tallózással/választás a számítógépen található illesztőprogramok menüpontnál az alábbi lehetőséget választom akkor újra működik újraindításig.
Ismerős gépén pedig gond nélkül működik az adapter, az operációs rendszer mindkét gépen windows 10.
mi lehet a gond?
Szerintem valami baj lehet azzal az adapterrel.
Ha van lehetőséged mielőbb cseréld le..
sajnos már nincs letelt a 3 nap...
meg ismerős gépén megy akkor csak nincs baja az adapternek szerintem.
köszönöm a választ.
Több oka lehet...
Esetemben egy "problémás" eszköznél a gondokat a chipset okozza. Inteles alaplapban tökéletes, AMD-nél nem működik, nForce esetében a gyökérhub eltávolítása és újratelepítése után műxik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!