Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem a gépházamba egy uj...

Vettem a gépházamba egy uj proci hutot meg +1 ventit, a cpu hofokja nagyon alacsony viszont a VGA hofokja + 6-7fokos Mitől lehet? +1 ventit is bele raktam, nem ertem miert?

Figyelt kérdés
ha az elulso falat leveszem, hogy az elso 3 venti jobban kapja a levegot akkor is ugyan annyi fokos, hatul 1 venti fujja ki a meleget. (felulre nem lehet rakni ventit, de rések vannak rajta)
2020. máj. 14. 21:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a procin eddig milyen hűtő volt, de a nagyobb toronyhűtők sok helyet elfoglalnak, valószínűleg megnehezíti a meleg levegő távozását a videókártyáról. Merről fűvatod a processzor hűtőtornyát? Még azt is lehet csinálni, hogy beteszel valahogy egy ventit a videókártya elé, ami segít ráfújni oldalról a hűvös levegőt és elfújni a meleget oldalra, ki a ház hátulján. Mert a közelről ráfújás sokkal hatékonyabb hűtés szempontjából, mint hogy csak messziről szívja egy venti el a meleget. Ilyenkor ha leszeded a PCIe helyeknél a házról a kis fedőlemezeket, akkor arrafelé ki tudja fújni a venti a meleget.
2020. máj. 15. 23:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi a tippeket. Mind a ketto pcie 16x-es, jelenelg ugy oldottam meg, hogy a pure rock hutore fujja a meleget a vga ventije onnan pedig a cpu venti atfujja a haz hatuljan levore ami pedig ki a gephazbol. Valoszinu, hogy a haz aljahoz tul kozel volt a videokartya ezert csak keringette a levegot
2020. máj. 17. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!