Vettem a gépházamba egy uj proci hutot meg +1 ventit, a cpu hofokja nagyon alacsony viszont a VGA hofokja + 6-7fokos Mitől lehet? +1 ventit is bele raktam, nem ertem miert?
RX kártyákat szépen lehet underclock-olni (alulfesz) szinte teljesítmény csökkenés nélkül, sőt van hogy még jobb is tőle. Azzal elég masszívan lejebb lehet vinni a hőfokot.
Egyébként pontosan mennyi is az annyi, ami miatt annyira parázol? Persze csak ha nem hadititok.
Pontosan milyen modelled van, mert előttem már kérdezték a VGA-t, te meg csak a GPU-t írtad le.
I5 9600k + be quiet pure rock
Msi rx 570 8gb undervoltolva tesztek kozben max 70fok volt (alap orajel+undervolt) most vettem a cpu hutot hogy utana a gput majd OCzem, viszont ugyan ugy alap orajel+undervolttal (minden parameter ugyan annyi mit volt) 78fokig felmegy, pedig vettem +1 ventit is a hazba ami a hideget szivja be. A kartyam amugy nagyon rossz hutesileg, az msi armor szeriat elegge elrontottak az rx 570es-bol. A gondom annyi, hogy +1 venti es +7fok?? Pont hogy most jobban kellene hutenije. De valtoztatok a ventik helyezesein, cserelgetem oket, mert nem egyformak
Biztos, hogy x16 mindkettő? Mert akkor valóban szinte mindegy, de a legjobb/legújabb PCI-E verziót mindig az elsődleges (CPU-hoz közeli) támogatja. Attól, mert maga a foglalat x16, közel sem biztos, hogy valóban az, ezt többnyire a gyártó weboldalán/kézikönyvben tudod megnézni.
Nekem is 2 x16 slot van, de a második csak x4-en fut, mert fizikailag csak annyi tű van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!