Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem a gépházamba egy uj...

Vettem a gépházamba egy uj proci hutot meg +1 ventit, a cpu hofokja nagyon alacsony viszont a VGA hofokja + 6-7fokos Mitől lehet? +1 ventit is bele raktam, nem ertem miert?

Figyelt kérdés
ha az elulso falat leveszem, hogy az elso 3 venti jobban kapja a levegot akkor is ugyan annyi fokos, hatul 1 venti fujja ki a meleget. (felulre nem lehet rakni ventit, de rések vannak rajta)
2020. máj. 14. 21:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is raktam be pluszba egy rendszerhűtőt és melegebb lett tőle a processzor. Nehéz kiszámolni, hogy mi fog történni a légáramlatokkal, csak a próba segít.
2020. máj. 14. 21:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem a vga-val van bajom. De akkor ez a problema, a legaramlas, koszi
2020. máj. 14. 21:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Milyen VGA? Aktív vagy passzív hűtésű? Ki van takarítva esetleg pasztázva?
2020. máj. 14. 21:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Rx 570 8gb a hutese nagyon gagyi sajnos, volt pasztazva is, azzal 1-2fok lett jobb, de tegnap ota miota beraktam egy torony cpu hutot meg +1ventit azota 5fokkal tobb. Ahogy az elso irta, itt a legaramlatokat nehez kiszamitani, probalkozni kell sokfajta felszereléssel
2020. máj. 15. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:

RX kártyákat szépen lehet underclock-olni (alulfesz) szinte teljesítmény csökkenés nélkül, sőt van hogy még jobb is tőle. Azzal elég masszívan lejebb lehet vinni a hőfokot.

Egyébként pontosan mennyi is az annyi, ami miatt annyira parázol? Persze csak ha nem hadititok.

Pontosan milyen modelled van, mert előttem már kérdezték a VGA-t, te meg csak a GPU-t írtad le.

2020. máj. 15. 08:34
 6/12 A kérdező kommentje:

I5 9600k + be quiet pure rock

Msi rx 570 8gb undervoltolva tesztek kozben max 70fok volt (alap orajel+undervolt) most vettem a cpu hutot hogy utana a gput majd OCzem, viszont ugyan ugy alap orajel+undervolttal (minden parameter ugyan annyi mit volt) 78fokig felmegy, pedig vettem +1 ventit is a hazba ami a hideget szivja be. A kartyam amugy nagyon rossz hutesileg, az msi armor szeriat elegge elrontottak az rx 570es-bol. A gondom annyi, hogy +1 venti es +7fok?? Pont hogy most jobban kellene hutenije. De valtoztatok a ventik helyezesein, cserelgetem oket, mert nem egyformak

2020. máj. 15. 10:19
 7/12 A kérdező kommentje:
2db PCIe 16x-es csatlakozom van videokartyara, felraktam most a felsore, amig alson volt (kozelebb az a haz es a tap kozotti elvalasztohoz: 79fok benchmark kozben, most 65 volt a max :) ezek szerint nem kapott eleg levegot alul
2020. máj. 15. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Alapból a felsőbe kell, ha van rá lehetőség, mert az a PCIe szokott az elsődleges+gyorsabb lenni.
2020. máj. 15. 14:14
 9/12 A kérdező kommentje:
Mivel nekem mind a ketto 16x-es ezert teljesen mindegy. De ritka az ilyen, igy neked is igazad van
2020. máj. 15. 14:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy x16 mindkettő? Mert akkor valóban szinte mindegy, de a legjobb/legújabb PCI-E verziót mindig az elsődleges (CPU-hoz közeli) támogatja. Attól, mert maga a foglalat x16, közel sem biztos, hogy valóban az, ezt többnyire a gyártó weboldalán/kézikönyvben tudod megnézni.

Nekem is 2 x16 slot van, de a második csak x4-en fut, mert fizikailag csak annyi tű van benne.

2020. máj. 15. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!