Milyen számítógépet vegyek? Mire figyeljek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy asztali gépet. Leginkább sulihoz használnám (word, Excel és társai) viszont szeretnék azért kisebb játékokat rá. Úgy tudom a simsnek nincs nagy gépigénye. Nagyon max minecraft még amire használnám (annak nem tudom mekkora a gépigénye de ez nem feltétel). Mire figyeljek? Gondolok itt azokra hogy milyen videokártya van benne, tárhely és a többi (ami befolyásolja a gyorsaságát vagy hogy játék elfut e rajta)... sajnos ehhez a részéhez én nem értek. Szeretném ha elég gyors lenne, viszont nincs szuksegem a nagyon draga gamer gépekre. Gondolom később ha nőne az igényem tudnám fejleszteni is ezt a gepet. Elore is Koszonom a valaszokat2020. máj. 7. 12:25
11/18 anonim válasza:
De nem árt, hogyha kicsit több, kitudja egyszer még mikkel fog játszani, azok meg igényelni fogják azért
12/18 anonim válasza:
Egyébként egy windows minimum 25 ezret dob az árán. A linux olcsóbb!
13/18 anonim válasza:
Pedig igaza van. Egy külön vásárolt OEM verzió pl. kb. 40e Ft. Hiába árulnak sokkal olcsóbban is innen-onnan megmaradt kulcsokat.
14/18 anonim válasza:
#11 Persze hogy nem árt, de az sem, ha viszonylag olcsó marad, hátha mégsem lesz komolyabb fejlesztés, vagy legfeljebb másik gépen. Így is nehezen fog beférni 100e Ft alá.
15/18 anonim válasza:
Lehet kapni egyébként használt, garanciális üzleti gépeket is. Találsz ilyeneket pl. Vaterán, Hardveraprón, Jófogáson, vagy rákeresel a Google-ön. Üzletekben 10e Ft körül tesznek rá (legális, "Refurbished") Windows-t, ha ott vásárolsz, bár némelyiken van.
16/18 anonim válasza:
Senki sem olyan hülye, hogy csak úgy ingyen ad egy eredeti windows 10-et. Ha adnak is, az biztos nem eredeti
17/18 anonim válasza:
#13 azt nem nézted, hogy az a link 2018-as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!