Használt számítógépet készülök venni és tanácsot szeretnék kérni, hogy mire figyeljek oda nehogy be csapjanak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 19:21
1/4 lindmayer válasza:
legjobb ha boltból veszed, főleg ha egybe szeretnéd, és még garancia is legyen rajta
pl ezt a boltot tudom ajánlani: [link]
2/4 flr. válasza:
úristen azzal a pc-maxxal csak viccelsz ugye?Mindegyikben noname táp egy kettő túl van árazva stb.
Kérdező... a legfontosabb, hogy a gépben jó minőségű táp legyen, aztán nézd meg ki is pontosan az eladó.
Nézd meg a gép alkatrészenkénti árát.
Kérj próbagarit.
De szerintem egyszerűbb lenne ha elmondanád mennyiből kell és meg keresük neked a legjobbat.
3/4 A kérdező kommentje:
Ma megyek megnézni elhívtam magammal az egyik számítógépes ismerősömet. Még van a gépre több mint egy hónap garancia.
2012. júl. 12. 09:26
4/4 flr. válasza:
Egy linket adnál, hogy milyen gép mennyiért, honnan vennéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!