Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Benchmarkoknál a videokártya...

Benchmarkoknál a videokártya 100%on megy, a proci 55,60%, ez azt jelenti hogy mehetne erősebb videókártya is a gépbe?

Figyelt kérdés

2020. máj. 4. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ,hogy milyen benchmark, de valószínűleg igen
2020. máj. 4. 10:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha 1 mag pörög 100%-on a többi meg pihen, akkor az azt jelenti, hogy 1 magra írták a benchmarkot.
2020. máj. 4. 10:39
 3/9 meszike91 ***** válasza:
Ha benchmarkokra akarod használni a gépet, akkor igen.
2020. máj. 4. 11:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm

Nem benchmarkokra, csak annyi helyen olvasom hogy pl. Ez a proci kihajta e ezt a videokártyát?.. stb..

Na ezért kérdeztem, mert úgy néz ki az enyém nagyon is kihajtja!.. ?🤔

2020. máj. 4. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
A kihajtásos dolgot felejtsd el, aki ilyet kiejt a száján, az nem ért hozzá, mert semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ezt úgy is ki lehet küszöbölni, hogy alacsonyabbra veszed a benchmark grafikai beállításait (de alacsonyabb felbontás is jó). 640*480 felbontáson biztos, hogy unatkozni fog a videokártya.
2020. máj. 4. 11:44
 6/9 meszike91 ***** válasza:
Szerintem játék közbe nézd! A valós használat a fontos, nem egy benchmark. Meg hát ugye a grafikai beállításokkal is lehet játszani. Ahol lowon cpu limit van ott ultrán valószínűleg vga limit. Szóval önmagában ennek hogy "kihajcsa-é?" semmi értelme. Én pl megvagyok egy a procimhoz képest gyengébb vga-val is, mert úgyis lowon játszok.
2020. máj. 4. 11:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Okés, köszi!

És melyik programmal tudom nézni játékon belül a procit és a VGA-t?

2020. máj. 4. 11:58
 8/9 meszike91 ***** válasza:
msi afterburner
2020. máj. 4. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Msi afterburner+rivatuner statics server, találhatsz róla videókat(az utóbbi igazából csak kiegészítő az afterburnerhez
2020. máj. 7. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!