Milyen videokártyát, illetve procit ajánlanátok Cs:GO-hoz?
Figyelt kérdés
Azt kell tudni hogy most van egy kuka kártyám meg procim, ultra low beállításokon játszom, ami nem is lenne baj, csak egyes napokon, pl:d2 vannak fps dropjaim.
Szóval használtam vásárolnak először mondjuk kártyát aztán procit, hogy legalább egy 1024es felbontásban tudják játszani, tudnátok ajánlani használtam videokártyát?
2020. máj. 3. 09:26
1/6 A kérdező kommentje:
Mapokon*
2020. máj. 3. 09:27
2/6 A kérdező kommentje:
Eszembe jutott hogy processzort nem kell mondjatok, az alaplap intelbol csak a 2, illetve 3 generációt veszi be.
2020. máj. 3. 09:31
3/6 anonim válasza:
AMD Ryzen 5 1600AF. Sorry videókártyát nem tudok ajánlani.
5/6 anonim válasza:
Így hogy nem írtál árat nem igazán. 30 körül van rx 570 4gb, az több mint elég 1080p ben is 250+ fps re. Bármelyik modern proci(4 évnél fiatalabb), még egy 2 magos g4560 is 100+ fps t hozott minden tesztben amit hirtelen találtam. De egy 2200g is 100 felett volt átglagban(65 körüli minimummal), dedikált kártya nélkül. Csgo nak nagyon kicsi gépigénye van, bármilyen modern rendszer gond nélkül elbodogul vele.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!