Mért serceg a táp játék közben a számítógépemben?
Lassan 1 hónapja hogy vásároltam egy számítógépet amit én építettem össze magamnak. Eddig semmi gond nem is volt vele.Internetezés, videó vágás közben semmi problémát nem tapasztaltam. A mai nap viszont letöltöttem egy játékot és amint elindítottam egy hangos sercegő zajra lettem figyelmes ami a tápból jött. Viszont ahogy kikapcsoltam a játékot egyből megszűnt. Észrevettem minnél nagyobb FPS-számot produkál a játék a sercegés annál hangosabb lesz. Ezért lelockoltam 60 FPS-re és így már csak nagyon halkan lehetett hallani a sercegést. Itt egy videó amit készítettem a dologról: https://www.youtube.com/watch?v=14azO3oFUCo&feature=youtu.be
Számítógépem:
Táp: Thermaltake PS-LTP-0650NHSANE-1 650W Litepower RGB
Alaplap: MSI B450 TOMAHAWK MAX alaplap
Videókártya: Palit RTX 2060 Super LE Jetstream 8GB GDDR6
Processzor:AMD Ryzen 7 3800X
Ram: G.Skill Aegis 2x16Gb 3200MHz DDR4
SSD: Western Digital 500GB Blue 3D M.2
HDD: Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Ház:Cooler Master Q500L
Előre is köszi a válaszokat !
#11 van ott SeaSonic is
E -ben viszont FSP nincs
(ezen a listan)
Pontosan a te tipusoddal van e teszt meg kell nezni, mar ha erdekel, mikor milyen gond is lehet vele
ha M2 bol jon az regen rossz
amugy van belole sata 3 as "hagyomanyos" is de hat nem olyant irt kerdezo, de abbol se kellene hogy hang jojon,
legalabbis ha nem hibasak, eleve rosszul kellene mukodjenek akkor
Vagyis a lemezek valojaban csak 1 lemez
de az is adhat ki ilyent de nem kellene azert csak a szokasos hdd zugast kaparaszast kiadnia
tap az ellenkezo oldalon van altalaban igy csak behatarolhato mi is ad ki hangot
450 es is jo belole de magyaron nem aruljak ahogy latom, lehet kulfoldon se nagyon
550 es se lesz tuljaratva
te dolgod hogy 650 est veszed e arban nincs kulonbseg
lathatod hogy listan magasan helyyezkedik el es nem ok nelkul minden szempontbol jo valasztas csucskarit is nyugodtan rabizhatod majd
RTX Titan -t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!