HDD-re Windows 10-et vagy 7-et érdemesebb telepíteni?
Ha meglevő régi géped van akkor hagyd rajta azt ami épp rajta van..
Ha most vásárolsz új vagy használt gépet akkor illik vásárolni hozzá egy új vagy használt legalább 120GB SSD-t is amin jól érezné magát a win10 is. És ha nem tweakeled el (állítgatod el) akkor jól fog működni.
(Jellemzően azok panaszkodnak rá akik mindent kikapcsolgatnak, elállítgatnak mert ők 'jobban tudják') ... ;)
"Nem is értem, miért a hdd/ssd a szűk keresztmetszet szerintetek."
A Win 10-ben folyamatosan lemezigényes háttérfolyamatok futnak. De próbálj meg egy Win 10-es gépet mondjuk egy 5400 rpm-es notebook HDD-vel használni és majd utána beszéljünk erről.
5-ös-nek válasz
Nos többek között nagyon nagy méretű videók vágása ,animációs munkák,képszerkesztés és még egy kis streamelés. Gyakorlatilag ahogy WIN10-re váltott néhány nap múlva a friss rendszer tuti elkezdett valamit idiótáskodni és akadt a stream.Nyilván ez az akadás nem volt vészes,a legtöbb streamernél vannak mikrolaggok ,de előzőleg láttam milyen volt neki,tükör sima és tű éles ,hasonlót is keveset láttam,ráadásul egy gépről tolta,szóval egyébként a 8.1 egy jó cucc!Gamingre is!
Ám én HDD-s laptopon használom a 10-et 30 mp alatt használhatóvá válik a rendszer bekapcsolástól kezdve.
Gyors az egész rendszer. 4GB rammal A4-6400 procival és egy R7 M260as karival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!