Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HDD-re Windows 10-et vagy...

HDD-re Windows 10-et vagy 7-et érdemesebb telepíteni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már SSD lenne ajánlott, de most nem kivitelezhető.

2020. ápr. 28. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Ha meglevő régi géped van akkor hagyd rajta azt ami épp rajta van..

Ha most vásárolsz új vagy használt gépet akkor illik vásárolni hozzá egy új vagy használt legalább 120GB SSD-t is amin jól érezné magát a win10 is. És ha nem tweakeled el (állítgatod el) akkor jól fog működni.

(Jellemzően azok panaszkodnak rá akik mindent kikapcsolgatnak, elállítgatnak mert ők 'jobban tudják') ... ;)

2020. ápr. 29. 12:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is értem, miért a hdd/ssd a szűk keresztmetszet szerintetek."

A Win 10-ben folyamatosan lemezigényes háttérfolyamatok futnak. De próbálj meg egy Win 10-es gépet mondjuk egy 5400 rpm-es notebook HDD-vel használni és majd utána beszéljünk erről.

2020. ápr. 29. 14:50
 13/17 anonim ***** válasza:

5-ös-nek válasz

Nos többek között nagyon nagy méretű videók vágása ,animációs munkák,képszerkesztés és még egy kis streamelés. Gyakorlatilag ahogy WIN10-re váltott néhány nap múlva a friss rendszer tuti elkezdett valamit idiótáskodni és akadt a stream.Nyilván ez az akadás nem volt vészes,a legtöbb streamernél vannak mikrolaggok ,de előzőleg láttam milyen volt neki,tükör sima és tű éles ,hasonlót is keveset láttam,ráadásul egy gépről tolta,szóval egyébként a 8.1 egy jó cucc!Gamingre is!

2020. ápr. 30. 01:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Windows 8.1 valaha legjobb opr. Rendszer volt.
2020. ápr. 30. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
#11 Én speciel egyedül a frissítéseket tiltottam le, mert azok többet ártanak, mint használnak. Ennek ellenére a windóz egyszer felülbírálta a beállítást, letöltött egy frissítést, amit azóta nem enged kivakarni, és jelentősen lelassult tőle a gépem.
2020. ápr. 30. 11:33
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
Windows XP valaha a legjobb op.rendszer volt.
2020. ápr. 30. 12:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Ám én HDD-s laptopon használom a 10-et 30 mp alatt használhatóvá válik a rendszer bekapcsolástól kezdve.

Gyors az egész rendszer. 4GB rammal A4-6400 procival és egy R7 M260as karival.

2020. ápr. 30. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!