SSD-re hogyan kell windows-t telepíteni?
Figyelt kérdés
Adott egy laptop, amiben van 250 gb ssd, illetve egy 500 gb-os hdd. Nincs rajta dvd ólvasó, és így ugyebár pendriveról telepíteném a windows 10-et. Ha a telepítőbe belépek, és ott ugyebár ki kell választani a lemezt, ahova telepítem a windowst, akkor hogyan tudom ssd-re telepíteni a windowst? Vagyis, hogy hogyan tudom azt, hogy melyik az SSD és melyik a HDD.2020. márc. 29. 18:29
1/3 anonim válasza:
Adott ugyebár, hogy ugyebár a mérete alapján tudod megkülönböztetni ugyebár az lemezekez. Vagy ugyebár ki is veheted az 500Gb-osat és akkor megszünik az adott dilemma.
2/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!