A router-be nem tudok belépni mióta levizelte a macska. Mi lehet a gond?
Sajnos durván rávizelt a macskám, Pár napig szárítgattam azóta bekapcsoltam és működik, de nem tudok belépni a kezelő menübe. felhasználónév, jelszó: admin/admin Ezek vannak gyárilag, nem változtattam rajta, de nem fogadja el azóta. Lehet kiment valami áramkör a routerban?
Egy ilyen router-ről lenen szó: [link]
Jó kis router volt, sajnálom eléggé.:(
"Ilyen létezik, hogy csak egy bizonyos dolog romlik el benne?"
Igen.
Habár egyetlen eszközről van szó, az több, egymástól jól elkülöníthető részből áll. Most egy buta hasonlat: ha a tévén az előlapi gombok elromlanak, attól még maga a tévé - ha sikerül máshogy bekapcsolni - teljesen működőképes lehet.
Esetleg ha bátor vagy, áramtalanítsd, csavarozd szét, és most le izopropil-alkohollal!
Jelentem, működik a router!
Az volt a gond, hogy a manualban leírt 192.168.0.1-es IP címmel probáltam belépni, de az ottani felületen nem fogadta el a belépést.
Most ezzel a programmal megnéztem mi a router pontos belépési címe: [link]
És ez megmutatta, hogy a router címe 192.168.1.1. Így egy másabb kinézetű tp-link felület jött be és ott már sikerült belépni az admin/admin névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!