Milyen routert vegyek 4G LTE internethez?
Figyelt kérdés
Milyen megoldásokat ajánlotok, ha 4G LTE internetet szeretnék otthon hasznalni?Minimum 3 LAN csatlakozós és wifis legyen a router. A szolgàltato az a Triconnnect/Telenor lenne. Az oldalukon TP link routert ajanlanak, viszont régebben sok problémàm volt a márkával. Esetleg egy usb stick modem es egy usb-vel rendelkező router kombinaciója is jó megoldas lehet?2020. ápr. 19. 11:19
1/5 anonim válasza:
Az USB stickes megoldást hagyd a francba, ha jót akarsz, TP-Linkkel sokkal jobban jársz.
2/5 anonim válasza:
A TP-Link tipikus belépő széria, én személy szerint cisco-ra szavazok, de ennek sajnos ára van (szó szerint).
4/5 anonim válasza:
Nekem is tp-link van és egész jó, bár szoktak lenni gondok vele. Pl. Volt nem egyszer megszakadt a net és amíg nem indítottam újra a routert addig nem is jött vissza. Akkor a másik ami lehet hogy nem a router hibája, amikor 1nél több ember csatlakozik rá ,akkor nagyon be lassúl a letöltés. Van egy vadiúj HUAWEI routerem is de azt elakarom adni úgyhogy nem próbáltam,hogy azzal lenne e probléma.
5/5 A kérdező kommentje:
Kb milyen sebesseget tud a router 4G halózaton, ha bent a hazban hasznalom?
2020. ápr. 19. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!