Játék közben bekapcsol a smart energy saving holott a monitor beállításokban ki van kapcsolva?
LG monitor
Ha ez előjön a win. gombbal még vissza tudok menni az asztalra
Nem lazult meg kábel!!! Legfrissebb vga driver!
600W bronze deepcool
rx570 játék közben cpu mag 35 C
Akkor olyan monitor kell ami HDMI vagy DVI csatis
amúgy melyik ad jobb képet DVI vagy a HDMI és persze közvetlenül csatlakozik a monitorral átalakító nélkül
#12 DP t es HDMI t irtam
DVI is mar oregnek szamit, vagyis jobb ha mellette a masik 2 is van rajta, es ha DVI nincs rajta az nem nagy gond
Persze ha pl. hardverapro.hu n hasznaltat veszel akkor... (monitort, persze kapkodni nem kell, vagy nem is tudsz, mostanit meg felrakhatod arulni)
az megrosszabb atalakito ami kabelt is tartalmaz...
az viszont nem tul jo amit levelbe irtal hogy offline nem tortenik, online viszont igen
mert alaplapi hiba az sokkal sokkal rosszabb...
hatha csak driver hiba vagy bios
biztos legfrissebb az alaplap biosa?
Vga drivert tisztan telepitetted?
futathatnal streszteszteket es/vagy benchmarkokat
online es offline allapotban
Kozben monitorozni hardvereket
ez hofoktol fuggetlen dolog bar ilyenkor valtozhat az is, hibakiszures miatt kell
mert pl. masnal, maskor is elojon e
vagy csak cs go nal
ez van fent?:
feltetelezve hogy win10 64 ed van mint "kizarolagos" jatekos oprendszer...
Radeon Software
Revision Number
Adrenalin 2020 Edition 20.4.1 Optional
File Size
479 MB
Release Date
4/2/2020
Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.4.1 Driver Version 19.50.29.20 (Windows Driver Store Version 26.20.15029.20013)
vannak ismere hibai a drivernek, vagyis kell varnod ujabb frissitesre vagy regebbit erdemes kiprobalni
(minden driver verzionak szoktak lenni hibai es elonyei, mindegy nvidia, intel, amd, csak hat a hibai a legtobb rendszerben nem jonnek elo csak bizonyosakban)
Ezeket probald ki (ha nalad mashogy vannak)
Enhanced Sync : disable
(ne futtas jatek mellett mas hardveres gyorsitast hasznalo programot, ugytudom talan kompatibilitassal windows "3D" is kikapcsolhato ha ez megoldja problemad)
"Edge" (a bongeszo) ne fusson jatek kozben, nekem amugyse tetszik nem tudom miert dicsertek regen, vajon ma is dicserik meg? (feladatkezeloben teljesen lod ki ami csak hozza tartozik)
Instant Replay : disable
ne fussanak jatek mellett mas programok, semmi (akkor ha nem oldja meg tobbi es ez igen)
ennyi az ismert hiba
Asztal-összeállítás letiltása
kampatibilitasban valami ilyen
angolul nem tudom Desktop Animations talan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!