Szeretném a tvmet használni monitorként ezért vettem egy vga-hdmi átalakítot, a dobozán azt ajánlja hogy a felbontást a gépen állítsam át 1920x1080-ra de a beállításokban nem engedi csak 1024x768-ra, beállítottam arra de nem jo?
De működne szerintem mert a tvn elöször irja azt hogy jel keresés de aztán csak azt i
rja hogy nincs jel, de lehet hogy a vga kábellel van valami, amugy nemtudtam hogy ez függ a vidikártyától is:/
D-Sub --> HDMI átalakítót azok vesznek, akinek nincs a kártyáján HDMI _kimenet_. Nem bemenet.
Tehát ezt kizárnám látatlanban is, hogy a kérdező nem dugta volna össze, ha lehetne.
Egyébként igen, a HDMI-kábelben egy közös digitális adatfolyamban "keveredik" a kép és hang, amit 4 érpáron (3 adat 1 órajel) visznek át.
Vagyis nem azért van több érpár, mintha külön menne kép és hang, hanem az átvihető sávszélességet bővíti a több érpár.
Számítógépnél ezt be lehet állítani, hogy a HDMI-re tegye ki a hangot, vagy akár DVI-csatlakozóra is, ami lényegileg ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!